Bolaget ska bedriva restaurang-, festvånings- och nattklubbsverksamhet samt bemanning och catering samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 575 | 7 807 | 5 102 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 166 | 256 | 43 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 134 | 234 | 21 |
Årets resultat (tkr) | 134 | 234 | 21 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 288 | 2 010 | 1 562 |
Antal anställda | 4 | 5 | 5 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 575 | 7 807 | 5 102 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 166 | 256 | 43 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 134 | 234 | 21 |
Årets resultat (tkr) | 134 | 234 | 21 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 38 | 46 | 324 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 250 | 1 964 | 1 238 |
Tillgångar (tkr) | 1 288 | 2 010 | 1 562 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 449 | 315 | 81 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | -65 | 473 | 780 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 904 | 1 222 | 700 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 288 | 2 010 | 1 562 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 5 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 894 | 1 561 | 1 020 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.2% | 3.3% | 0.8% |
Soliditet | 34.9% | 15.7% | 5.2% |
Kassalikviditet | 123.9% | 154.0% | 165.1% |
Skeppsbar i Stockholm AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Anyan Stockholm AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget ska bedriva restaurang-, festvånings- och nattklubbsverksamhet samt bemanning och catering samt därmed förenlig verksamhet.